Puhiksen luottarikurssi

Julkaistu: 6.1.2024

Puhis eli puheenjohtaja eli minä Henna Karoliina olen tänään ilmoittautunut luottarikurssille eli luottamusmiesten peruskurssille.

Sisältää 3x3 koulutuspäivää ja ilmeisesti ennakko- ja välitehtäviä. Saa nähdä, mitä tuleman pitää!

Miksi puhis on luottarikurssilla?
Koska never know mihin nämä ay-tuulet tulevat minut vielä elämässä puhaltamaan.

Tai olemaan puhaltamatta.
Haaveilenhan myös mm. saattohoitajan erikoisammattitutkinnosta, kaiken uraorientoitumisen takana vähän kotiäitiydestäkin, sekä kehittämistyöstä että salaa omasta kirpputorista tai IT-alan insinöörin papereista.

Vastaus kysymykseen:
Koska puhiksella on koulutusoikeutta ja se kattaa myös luottamusmieskurssit. Koska tämä tällä hetkellä on yksi tulokulmista, miksi oma ala juuri nyt kiinnostaa. Koska haluan omalta osalta ymmärtää näistä asioista edes jotain ja haluan pystyä vastaamaan kenties johonkin meidän Tehyn jäsenen kysymykseen. Koska uskon, että näissä on paljon yleispätevää asiaa mitä kenen tahansa meidän tavallisenkin työntekijän olisi hyvä tietää. Vaikka vuosilomalaista tai mitä näitä nyt edes on. Olen ehkä kenties itsekin tullut raskaussyrjinnän kohteeksi, ja vähän niinkuin omasta päätöksestäni, kun en näistä asioista riittävästi ymmärtänyt.

Mitä tämä "blogi" tulee pitämään sisällään?
Saa nähdä kun ennakkotehtävät ja koulutuspäivät esille pamahtaa. Luultavasti kirjoitan jonkunlaista opitun reflektointia, ehkä muistiinpanoja, ehkä hoksautuksia Meillä Tavallisille Työntekijöille.

Kurssit alkaa helmikuussa joten ole kuulolla.
Avaan alle kommenttiboksin, saa jättää viestiä tai toiveita!

Terveisin; Ammattiosaston puheenjohtaja Henna

Jätä kommentti!

Ei yhtään keskustelua käynnissä.